Disneyland Paris

Mobiel inchecken, MagicPass De mobiele Disneyland-app wordt nog verder uitgebreid

De Disneyland Paris hotels implementeren nieuwe digitale services voor nog meer magie en comfort tijdens uw verblijf. Mobile Check-in, MagicPass digitaal, digitale sleutel… Ontdek hoe de Disneyland Paris mobiele app uw ervaring transformeert!

Disneyland Paris blijft innoveren om bezoekers steeds magischere en comfortabelere verblijven te bieden. Gasten van de Disney hotels kunnen nu profiteren van drie nieuwe digitale services die beloven hun ervaring te transformeren: Mobile Check-in, MagicPass digitaal en de digitale sleutel.

Mobile Check-in voor eenvoudig inchecken

Mobile check-in - Disneyland Paris
Mobile check-in – Disneyland Paris

Geen wachttijd meer bij de receptie op de dag van aankomst. Met “Mobile Check-in” kunnen gasten van het Disneyland Hotel en het Disney Hotel New York – The Art of Marvel hun inchecken direct op hun smartphone doen, tot 7 dagen voor hun aankomst.

Deze eenvoudige procedure wordt uitgevoerd via de Disneyland Paris mobiele app. Het bespaart kostbare tijd voor bezoekers, die sneller kunnen genieten van de faciliteiten van hun hotel en de parken. Deze service is optioneel, de standaard incheck bij de receptie blijft altijd mogelijk.

MagicPass digitaal, een concentratie van handigheid

MagicPass digitaal - Disneyland Paris
MagicPass digitaal – Disneyland Paris

Een andere innovatie: de MagicPass digitaal. Deze sleutel, toegankelijk via de mobiele app, centraliseert alle reserveringen voor het verblijf: parkentree tickets, maaltijdvouchers, toegang tot de parkeerplaats, enz.

Een persoonlijke QR-code bundelt al deze services voor snel en gemakkelijk gebruik. Sommige specifieke diensten moeten nog steeds bij de receptie worden aangevraagd, zoals de Disney PhotoPass+, cadeaubonnen, excursie vouchers of de “Hotel Charge” optie.

Let op: voor reserveringen die minder dan 3 dagen voor aankomst zijn gemaakt, is de MagicPass digitaal niet vooraf toegankelijk. Het moet bij de receptie worden opgehaald.

De digitale sleutel, een kleine revolutie

Digitale sleutel - Disneyland Paris
Digitale sleutel – Disneyland Paris

In het Disneyland Hotel en het Disney Hotel New York – The Art of Marvel, fungeert de smartphone nu als sleutel. Geen magnetische kaart meer nodig om toegang te krijgen tot de kamer of gemeenschappelijke ruimtes!

Deze service vereist Bluetooth-verbinding en locatie-activatie voor Android-telefoons. Niet alle modellen zijn nog compatibel. Zonder voorafgaande online registratie is een bezoek aan de receptie nog steeds nodig om de digitale sleutel te configureren.

Een vloeiendere en persoonlijkere ervaring

Met deze nieuwe functies wil Disneyland Paris haar gasten een flexibelere, vloeiendere en meer autonome ervaring bieden, zonder de menselijke interactie op te offeren. De teams blijven volledig beschikbaar voor bezoekers in alle hotels.

“Deze nieuwe functies maken deel uit van de voortdurende verbetering van onze bezoekerservaring,” benadrukt een woordvoerder van Disneyland Paris. Een manier om het beste van digitaal en menselijk te combineren voor nog betoverendere verblijven.

Mobiel inchecken, MagicPass De mobiele Disneyland-app wordt nog verder uitgebreid

In het kort

  • Online inchecken tot 7 dagen voor aankomst met de Mobile Check-in
  • Alle reserveringen gecentraliseerd in een persoonlijke QR-code, de MagicPass digitaal
  • De smartphone als kamer- en toegangssleutel tot gemeenschappelijke ruimtes
  • Een vloeiendere en persoonlijkere ervaring, zonder menselijk contact op te offeren

Afbeeldingskrediet: montage MDN