Disneyland Paris

De beste tips van Disneyland Parijs voor degenen die een auditie willen doen

Droom je ervan om deel uit te maken van de artiesten en technici die de magie van Disneyland Paris creëren? Het park deelt op zijn website enkele waardevolle tips om ervoor te zorgen dat je op de dag van de auditie alle kansen aan jouw kant hebt.

Een baan krijgen bij de artistieke teams van Disneyland Paris is de droom van veel dansers, zangers en acteurs. Maar hoe zorg je ervoor dat je auditie een succes is? Het park heeft op zijn website enkele waardevolle tips voor kandidaten.

Zich voorbereiden

Disneyland Paris adviseert kandidaten om zich goed te informeren over de aangeboden functie voordat ze zich aanmelden voor de auditie. Het is essentieel om een volledig profiel aan te maken op de DisneyAuditions-website en dit regelmatig bij te werken. De vacatures zijn gedetailleerd: neem de tijd om ze allemaal te lezen om de gezochte profielen, verwachte vaardigheden, vereiste beschikbaarheden, enz. te kennen. Sommige kandidaten worden zelfs voor de auditie gecontacteerd voor meer details.

Kies de auditie die bij je profiel past

Het park organiseert zeer gerichte wervingsactiviteiten om de juiste talenten te vinden voor elk spektakel of elke parade. Disneyland Paris nodigt kandidaten daarom uit om alle beschikbare aanbiedingen op zijn website zorgvuldig te bekijken en degene te kiezen die het beste bij hun profiel past. Om op de hoogte te blijven van nieuwe audities, is inschrijving voor de nieuwsbrief mogelijk.

Wees op tijd

Op de dag zelf is stiptheid van groot belang. Disneyland Paris benadrukt het belang van op tijd te arriveren op de locatie van de auditie om eventuele stress als gevolg van mogelijke vertraging te vermijden. Voor elk optreden briefen de castingmedewerkers de kandidaten: het is essentieel om goed naar hen te luisteren om alle instructies te kennen.

Professioneel gedrag vertonen

Hoewel techniek belangrijk is, herinnert het park eraan dat de houding en persoonlijkheid van de kandidaten even essentieel zijn. Het wordt aangeraden om een professioneel gedrag aan te nemen, open te staan en te communiceren met het Disney-team. De castingmedewerkers zijn er om de talenten te laten schitteren en hen te helpen het beste van zichzelf te geven.

De juiste houding aannemen

Naast ruw talent besteedt Disneyland Paris speciale aandacht aan de houding van de kandidaten. Het park adviseert om met een glimlach naar de auditie te gaan, in een positieve dynamiek. Ontspannen zijn, natuurlijk overkomen en het beste van jezelf geven zijn de sleutelwoorden. De castingmedewerkers zoeken ook naar persoonlijkheden die in staat zijn om vreugde en sterke emoties over te brengen op het publiek.

Zich onderscheiden

Disneyland Paris nodigt kandidaten uit om zich te onderscheiden, om originele prestaties voor te stellen die overeenkomen met hun artistieke universum. Zangers, dansers, acteurs: iedereen moet zijn creativiteit en persoonlijke stijl tot uiting brengen om een plek te veroveren tussen de vele internationale talenten die al aanwezig zijn in de shows.

Volhouden

In geval van mislukking bij een eerste auditie, moedigt Disneyland Paris kandidaten sterk aan om het opnieuw te proberen. Nieuwe aanbiedingen worden zeer regelmatig gepubliceerd op de Disney Auditions-website en de gezochte profielen variëren voor elk spektakel. Aarzel dus niet om op meerdere audities te solliciteren, en probeer elke keer een persoonlijke touch aan je prestatie toe te voegen.

Het moment beleven

Vooral raadt het park aan om ten volle te genieten van elk moment tijdens de auditie. Het is een geweldige kans om het team te ontmoeten, de coulissen en de achterkant van het decor te ontdekken, en al een beetje van de Disney-magie te voelen. Zelfs zonder een contract te krijgen, zijn dit unieke herinneringen om te koesteren.

Dus, pak je agenda erbij: het is tijd om op Disney Auditions de volgende auditie te vinden die voor jou is gemaakt! Met passie en doorzettingsvermogen kan je droom werkelijkheid worden.

Headerbeeldkrediet: Dall-E 3 / MDN.