Disneyland Paris

Dit restaurant opent over 24 uur in Disneyland Parijs

Disneyland Parijs verrijkt haar aanbod met de opening op zondag 22 oktober van het Far West-thema restaurant Billy Bob’s Buffet en zijn tex-mex buffet naar believen in Disney Village.

Er opent morgen, zondag 22 oktober 2023, een nieuw restaurant in Disneyland Parijs! Een tex-mex buffet restaurant gelegen in Disney Village. Dit nieuwe restaurant belooft een unieke culinire en visuele ervaring voor de parkgangers. Het interieur is speciaal ontworpen door de Imagineering teams van Disneyland Parijs om de gasten onder te dompelen in de sfeer van het Wilde Westen. Met authentieke accessoires en talloze knipogen naar het cowboy-universum zal de plek fans van het genre verrukken.

De Billy Bob’s Buffet opent zijn deuren in de voormalige locatie van de pre-show van Buffalo Bill’s Wild West Show. Het ligt naast Billy Bob’s en La Grange, twee andere western restaurants in Disney Village. Deze strategische locatie in het hart van het commercile en recreatieve gedeelte van het park zal veel bezoekers kunnen verwelkomen.

Welke gerechten?

Qua eten wordt een royaal tex-mex buffet naar believen aangeboden. Een feest voor de smaakpupillen op zoek naar authenticiteit en smaak. De typische gerechten van de Amerikaanse westkust zullen in de spotlight staan, tot groot genoegen van de hongerige magen. Genoeg om alle trek te stillen!

De opening van de Billy Bob’s Buffet kadert in de grote transformatie van Disney Village. Het zal het bestaande culinaire aanbod versterken en een nieuwe wind door dit populaire gebied laten waaien. Het restaurant is ontworpen om toegankelijk te blijven en operationeel tijdens de komende werkzaamheden.

In amper 5 maanden hebben de Disney teams dit project gerealiseerd. Een strak schema dat bewondering afdwingt als je denkt aan de omvang van de taak: volledige renovatie, op maat gemaakt interieur… Het resultaat zal ongetwijfeld aan de verwachtingen voldoen.

Over minder dan 24 uur kunnen we deze nieuwe en exclusieve ruimte ontdekken. Het uithangbord prijkt al bij de ingang van het restaurant om de toekomstige klanten warm te maken. Als de opwinding tot een hoogtepunt is gestegen, zal er nog even geduld moeten worden betracht vooraleer de deuren van de Billy Bob’s Buffet geopend worden en alle verrassingen onthuld worden.

Dit restaurant opent over 24 uur in Disneyland Parijs
L’ouverture du billy-bobs-buffet est proche ! – DLP

Reserveren kan nu al via de officile mobiele app van Disneyland Parijs. Een opening die perfect getimed is met de eindejaarsfeesten in het vooruitzicht, en de vele bezoekers die de komende weken worden verwacht zal verrukken.

Geef een reactie