Disneyland Paris

Disneyland Parijs: 100 cadeaus uitgedeeld op 18 december bij de Autopia attractie

Op 18 december 2023 opent Disneyland Parijs de gerenoveerde Autopia attractie in samenwerking met Avis, en biedt het 100 exclusieve posters aan aan de eerste bezoekers.

In het hart van betovering en innovatie kondigt Disneyland Parijs een gedenkwaardige viering aan op 18 december 2023, dat een nieuw tijdperk inluidt voor de Autopia attractie. Die dag zullen de eerste bezoekers niet alleen de metamorfose van deze legendarische attractie ontdekken, maar krijgen ze ook de kans om met exclusieve cadeaus naar huis te gaan.

Een magische fusie tussen Avis en Autopia

Deze heropening van Autopia is geen gewone gebeurtenis. Het symboliseert de creatieve fusie tussen Disneyland Parijs en Avis, de autogigant. Samen hebben ze Autopia gemoderniseerd met respect voor de historische erfenis. Bezoekers zullen ondergedompeld worden in een wereld waar Disney magie harmonieus samensmelt met de innovatieve geest van Avis.

Nouveau partenariat à Autopia - disneylandparis-new
Nieuw partnerschap in Autopia – disneylandparis-new

De teams van Walt Disney Imagineering Parijs hebben hard gewerkt om Autopia te transformeren. Verrijkt met ongekende decoratieve elementen, bevat de attractie nu subtiele knipogen naar het Avis merk. De volledig gerenoveerde fotolocatie pronkt met Avis’ karakteristieke rode kleur, en belooft bezoekers onvergetelijke herinneringen.

Exclusieve souvenirs: een herinneringsrijbewijs

Het Autopia avontuur gaat verder dan enkel een rijervaring. Bij het instappen zal elke bestuurder een herinneringsrijbewijs krijgen, een uniek aandenken aan hun passage door deze feeërieke autowereld.

Volgens de artistieke traditie van Disney parken is er een nieuw Autopia poster ontworpen. Deze kunstwerken, die getuigen van de evolutie van de attractie, zullen tentoongesteld worden op Main Street en Discoveryland, waar ze een culturele toets toevoegen.

Het partnerschap tussen Disneyland Parijs en Avis, gestart in januari 2023, gaat verder dan deze heropening. Het omvat speciale aanbiedingen, gezamenlijke campagnes en de opening van een nieuw Avis agentschap in Marne-la-Vallée in 2024. Deze samenwerking heeft als doel de algemene bezoekerservaring te verrijken.

Een lancering met 100 cadeaus

Om deze heropening te vieren biedt Disneyland Parijs een verrassing: de eerste 100 bezoekers van Autopia op 18 december 2023 zullen de exclusieve attractieposter krijgen. Een echte collector’s item en unieke herinnering aan deze speciale dag.

Nouveau partenariat à Autopia - disneylandparis-new
Nieuw partnerschap in Autopia – disneylandparis-new

Of u nu een regelmatige of nieuwe bezoeker bent, de integratie van Avis in Autopia belooft een rijke en onderdompelende ervaring. Het is de perfecte gelegenheid om in te duiken in dit iconische Disney Park autoavontuur, herdacht voor ieders plezier.

18 december 2023 zal de geschiedenis ingaan als een gedenkwaardige dag voor Disneyland Parijs met de nieuwe versie van Autopia. Met vernieuwde thematisering, unieke souvenirs en cadeaus, belooft deze dag onvergetelijk te worden. Een avontuur wacht elke bezoeker, in een combinatie van Disney magie en Avis innovatie.

Foto credit: DLP

Geef een reactie