Disneyland Paris

Wat we al weten over Christmas Night, de volgende jaarlijkse passeeravond van Disneyland Parijs

De datum van de volgende Christmas Night avond in Disneyland Parijs is officieel aangekondigd. Alle ingrediënten zijn verzameld om een betoverende avond door te brengen onder de kerstverlichting.

Het is met groot genoegen dat we de datum aankondigen van de volgende jaarlijkse Christmas Night passeeravond in Disneyland Parijs. Zoals u misschien al weet, is dit onmisbare evenement elk jaar erg gewild bij Disney-fans. Na het succes van de vorige Villainous Night editie eind september, belooft de nieuwe kerstavond nog magischer te worden.

We kunnen bevestigen dat de Christmas Night 2023 avond plaatsvindt op donderdag 30 november in Disneyland Parijs. Deze datum is nu officieel en moet met potlood in uw agenda worden genoteerd. Deze exclusieve avond met toegangspas is de gelegenheid om het park te ontdekken vanuit een volledig nieuwe invalshoek. Shows, parades, animaties, alle ingrediënten zouden samen moeten komen om jong en oud onder te dompelen in de magie van de feestdagen.

Hoewel Disney het programma nog niet heeft onthuld, weten we nu al dat het park versierd zal zijn met duizenden glinsterende decoraties. Het kasteel van Doornroosje zal zich voor de gelegenheid tooien in zijn mooiste gewaden. De Main Street zal verlicht worden met slingers en een grote kerstboom zal troon op het centrale plein. Een warme en feestelijke sfeer zal het hele park overnemen.

Wat de attracties betreft, zullen de meeste open zijn tot middernacht met kortere wachttijden dankzij het beperkte aantal passen in omloop. Het is de gedroomde kans om de klassiekers zoals Pirates of the Caribbean, Peter Pan en Buzz Lightyear te (her)ontdekken in een minimum aan tijd. De winkels in het park zouden ook exclusieve producten en souvenirs met een kerstthema moeten aanbieden in deze periode. Perfect om originele cadeau-ideeën onder de kerstboom te leggen.

Samengevat zijn dit de belangrijkste informatie om te onthouden over de Christmas Night 2023 avond:

  • Datum: donderdag 30 november 2023
  • Locatie: Disneyland Parijs Park
  • Toegang: alleen met speciale avondpas
  • Animatie: glinsterende decoraties, reusachtige boom, themawinkels, late attracties
  • Shows: kerstparade, Disney Illuminations, aanwezigheid van personages
  • Sfeer: magie en kerstsfeer gegarandeerd

Kortom, alle ingrediënten komen samen om een prachtige avond door te brengen onder de kerstverlichting van Disneyland Parijs. Dit evenement vindt slechts één keer per jaar plaats, dus we raden u aan om uw tickets zo snel mogelijk te reserveren om ervan te genieten. Aarzel niet om onze website regelmatig te raadplegen voor meer details over het volledige programma van deze Christmas Night 2023 waar we allemaal reikhalzend naar uitkijken.

Kopafbeelding credit: Disneyland Parijs

Geef een reactie