Disneyland Paris

Disneyland Parijs: deze show wordt vanaf 10 november opgeschort

De Disney Stars on Parade neemt op 10 november 2023 afscheid in Disneyland Parijs. Terugblik op het aangekondigde einde van deze legendarische parade.

Het is met droefenis dat we vernemen dat de beroemde Disney Stars on Parade in Disneyland Parijs binnenkort ten einde loopt. Volgens recente aankondigingen van het park neemt deze legendarische parade op 10 november 2023 afscheid, na jarenlang klein en groot te hebben betoverd. Volgens onze bevindingen toont de officiële app van het park de parade immers niet meer vanaf 11 november.

Gelanceerd in 2017 heeft deze emblematische parade de verbeelding geprikkeld van miljoenen bezoekers. De prachtige kleurrijke praalwagens, geïnspireerd op Disney klassiekers, hebben verschillende generaties doen dromen. Wie is niet in vervoering geraakt bij het zien van Peter Pan en het legendarische schip van Kapitein Haak? Of de machtige Snow Queen die haar ijskoude magie hanteert?

Helaas heeft de tijd zijn tol geëist van de show. Sommige praalwagens zijn beschadigd, andere functioneren niet meer perfect. Disneyland Parijs heeft daarom besloten het doek te laten vallen over de Disney Stars on Parade. Vanaf 11 november, datum van de start van het kerstseizoen, zal enkel de parade van Mickey getoond worden aan bezoekers. Ook al is die feeëriek, deze enige parade zal de emoties die de Disney Stars on Parade opriep niet kunnen evenaren.

We hopen dat deze pauze toelaat de majestueuze praalwagens te herstellen. De fel verwachte terugkeer van deze legendarische parade zou een fantastisch feest zijn! In afwachting van die dag, laten we nog een laatste keer genieten van de magie van de Disney Stars on Parade vóór 10 november.

Credit header afbeelding: Disneyland Parijs – Schermafbeelding

Geef een reactie