Disneyland Paris

De zeer luxueuze lobby van Disneyland Hotel gedeeltelijk onthuld in video

Een video geeft een exclusieve blik achter de schermen van de renovatie van de lobby van Disneyland Hotel. Hoogtepunt is een lichtsculptuur van geblazen glas, ontworpen door de Imagineers van Disneyland Parijs en vervaardigd door een Tsjechische ambachtsman.

In een niet eerder vertoonde video krijgen we exclusieve beelden te zien van de renovatie van Disneyland Hotel. Het pronkstuk is een prachtige lichtsculptuur van geblazen glas die de lobby gaat sieren. Dit schitterende kunstwerk is ontworpen door de getalenteerde Imagineers van Disneyland Parijs. Voor de productie deden ze een beroep op een Tsjechische glasblazer. Met een revolutionair procedé wist hij de kwaliteit van het gebruikte kristal te maximaliseren.

De sculptuur omvat een adembenemend flonkerend lint, dat een betoverende sfeer in de hele lobby zal verspreiden. Het feeërieke schijnsel reikt zelfs tot in de bibliotheek van het hotel. Daar kunnen bezoekers een vijftiental boeken en perkamenten ontdekken die hen onderdompelen in de fantastische Disney-verhalen.

Met deze imposante glazen luchter staat Disneyland Hotel op het punt nog majestueuzer te worden. De gemeenschappelijke ruimtes beloven volstrekt vorstelijk te worden, tot groot genoegen van de fans die er verblijven. De video geeft alvast een prachtige sneak preview van wat de toekomstige gasten van dit prestigieuze paleis te wachten staat. Het belooft een lange wait te worden voor we dit meesterwerk met eigen ogen kunnen bewonderen!

Afbeeldingscredit: Disneyland Parijs

Geef een reactie