Disneyland Paris

Hoe contact opnemen met Disneyland Parijs? Nummer, e-mail, formulier…

De complete gids voor contactmogelijkheden met Disneyland Parijs, inclusief telefoonnummers, e-mailadressen en contactformulieren voor uw specifieke behoeften.

In de magische wereld van Disneyland Parijs kunnen alle vragen en verzoeken via verschillende kanalen worden gesteld. Volgens onze informatie biedt het park verschillende manieren om contact op te nemen met hun diensten. Laten we samen ontdekken hoe dit te doen.

Contact opnemen met Disneyland Parijs per telefoon

Voor vragen met betrekking tot uw verblijf, reserveringen of offerteaanvragen heeft Disneyland Parijs een speciale telefoondienst opgezet. Het nummer dat u kunt bellen is 09 69 32 60 61, en de adviseurs zijn beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9:30 tot 19:30 uur en op zaterdag van 9:30 tot 18:00 uur. Let op, deze dienst is gesloten op zondagen.

Dienst voor mensen met een handicap en allergieën

Disneyland Parijs denkt ook aan mensen met specifieke behoeften. Als u een handicap heeft of voedselallergieën heeft, kunt u rechtstreeks contact opnemen met een adviseur door te bellen naar 09 69 32 09 60. Dit niet-geblokkeerde nummer biedt u persoonlijke begeleiding tijdens uw bezoek.

Verloren voorwerpen en klantenservice (CS)

Heeft u iets verloren tijdens uw bezoek aan een van de parken? Maakt u zich geen zorgen, er is een Lost & Found-service beschikbaar om u te helpen uw eigendommen terug te vinden. Stuur gewoon een e-mail naar Dlp.objets.trouves@disney.com.

Bovendien, als u vragen heeft over uw PhotoPass+ of een klacht wilt indienen over een aankoop in een van de winkels in het park, zijn er speciale e-mailadressen beschikbaar: dlp.photopass@disney.com.

Klachten na het verblijf

Als uw bezoek niet aan uw verwachtingen voldeed, biedt Disneyland Parijs u verschillende mogelijkheden om uw ontevredenheid te uiten. U kunt rechtstreeks contact opnemen met een medewerker ter plaatse, in de City Hall-kantoren van het Disneyland Park of de Studio Services van het Walt Disney Studios Park.

Als alternatief is er een contactformulier beschikbaar op de website van Disneyland Parijs. U kunt ook een e-mail sturen naar dlp.guest.communication@disneylandparis.com.

Privacybescherming en telefonische marketing

Uw persoonlijke informatie is waardevol en Disneyland Parijs zet zich in om deze te beschermen. Als u meer informatie wilt over het beheer van uw gegevens, kunt u een e-mail sturen naar contact@disney.com of naar dataprotection@disney.co.uk. U kunt zich ook afmelden voor telefonische marketing door u te registreren op bloctel.gouv.fr.

Zakelijk toerisme en werving

Voor het organiseren van professionele evenementen of groepsbezoeken heeft Disneyland Parijs een speciale website opgezet. Bovendien, als u op zoek bent naar carrièremogelijkheden bij Disney, kunt u de wervingsaanbiedingen van Disneyland Parijs raadplegen op hun speciale website.

Geef een reactie