Disneyland Paris

Regen in Disneyland Parijs: deze activiteit redde mijn dag

Bij regen in Disneyland Parijs, kies voor deze overdekte attractie. Een bijzonder moment, zeker met kinderen.

Regen, de grootste vijand van een dagje in Disneyland Parijs. Tussen de buien en de paraplu’s is het moeilijk om volledig te genieten van de attracties en shows. Zeker met kleine kinderen kan het wachten in de stromende regen hen snel chagrijnig maken. Gelukkig bestaat er een verborgen parel om deze regenachtige dag om te toveren in een magisch moment.

Als je maandenlang je reis naar Disneyland Parijs hebt voorbereid, beeld je je al lange zonnige dagen in het park in, attracties en shows aaneenrijgend. Maar soms is het weer de echte schurk van het verhaal. Stortbuien, motregen, wind: het is niet makkelijk om te blijven lachen als Mickey in een vogelverschrikker verandert. De wachtrijen worden langer, de regenponcho’s talrijker, en poef, de magie is verdwenen. Kinderen worden ongeduldig, ouders geïrriteerd, kortom de zo vurig gewenste gelukzaligheid draait op een fiasco uit. Zelfs de karakters verstoppen zich! Geen zoen meer voor Sneeuwwitje of handdruk van Buzz Lightyear. Iedereen vlucht voor de stortregen.

Een activiteit om niet te missen

Gelukkig is er een overdekte attractie om je droog te vermaken tussen twee buien in: Animation Academy. Gelegen in het Walt Disney Studios park, zal deze verborgen parel je regenachtige vakantie redden. In het warme droge kan jong en oud zijn creativiteit uitleven door zijn favoriete Disney helden te tekenen. Een professionele Disney tekenaar begeleidt je stap voor stap om Mickey, Winnie de Poeh, Simba en anderen na te tekenen. Nog beter, je neemt je eigen kunstwerk mee naar huis!

Animation Academy is de ideale activiteit bij regen. Men vergeet het grillige weer voor 30 minuten om zich op de tekening te concentreren. Een rustig moment, ver van de drukte en de buien. Kinderen genieten ervan om het werk van echte Disney tekenaars na te bootsen. En volwassenen kunnen hun artistieke ziel weer ontdekken tijdens een sessie. Met aandacht volgt men de instructies van de leraar om het favoriete karakter nauwkeurig te schetsen. Een echte gratis tekenles! “De Animation Academy ervaring is onderhevig aan beschikbaarheid, er is een beperkt aantal plaatsen per sessie”, waarschuwt Disneyland Parijs wel, dus wees op tijd. Ideaal om je tekentalent te ontwikkelen alvorens weer de regen in te gaan. Dus volgende keer dat Mickey een moesson brengt, ren direct naar de Animation Academy.

Geef een reactie