Disneyland Paris

Meer details over de Jaarpas Avond in Disneyland Parijs

Disneyland Parijs onthult het programma van de Kerstavond die gereserveerd is voor houders van een Jaarpas. Dit exclusieve evenement zal plaatsvinden op 6 december van 18:00 tot 02:00 uur ’s nachts in Disneyland Park.

Disneyland Parijs heeft het gedetailleerde programma van hun komende exclusieve avond “Christmas Night” onthuld, gereserveerd voor Jaarpas houders op Instagram. Dit evenement belooft bezoekers midden in de Kerstsferen te brengen tijdens een betoverende avond.

Prijzen onthuld

Vanaf 18:00 uur zal Disneyland Park volledig veranderen voor de gelegenheid. Kerstdecoraties, kerstbomen en sneeuwbekledde lantaarnpalen zullen het park veranderen in een sprookjesachtig landschap. Zelfs de attracties zullen kostuums aantrekken die bij de Kerststemming passen. Er zullen vijf uitzonderlijke shows gegeven worden om Disneyklassiekers te eren. Niet te vergeten het vuurwerk dat de hemel zal verlichten aan het einde.

Meer dan 50 Disneypersonages zullen verspreid door het hele park aanwezig zijn voor spontane fotomomenten en knuffels. Zelfs sterren als Mickey, Minnie en Rapunzel zullen speciaal aanwezig zijn. Gereserveerd voor Jaarpas houders, zal deze exclusieve avond zijn tickets vanaf 6 november te koop aanbieden voor €55 per stuk. Twee niet-Jaarpas begeleiders zullen toegestaan zijn.

Korting voor mensen met een beperking

Er zullen verminderde prijzen (-25%) beschikbaar zijn bij de ingang van het park voor mensen met een beperking. Zo kan iedereen, met of zonder beperking, de magie van Kerstmis beleven. Een extra begeleider zal ook gratis toegestaan zijn voor elke persoon met een beperking. Disney zal ervoor zorgen dat alle shows en gebieden toegankelijk zijn, zodat iedereen van deze feeërieke avond kan genieten ongeacht zijn situatie. Inclusie en toegankelijkheid zijn essentiële waarden voor Disneyland Parijs.

Om bij de sfeer te passen, zullen vermommingen toegestaan zijn volgens de gebruikelijke regels. Iedereen kan zijn creativiteit tonen door kerstoutfits. Deze “Christmas Night” belooft het hoogtepunt van het seizoen te worden voor Jaarpas houders. Een feeërieke avond waar we enorm naar uitkijken!

Afbeeldingsbron: Disneyland Parijs

Geef een reactie