Disneyland Paris

Het interieur van Disneyland Hotel onthuld tijdens D23

Nog niet eerder vertoonde beelden van het interieur van Disneyland Hotel werden onthuld tijdens Destination D23. Rondleiding over de bouwplaats van dit iconische Disneyland Paris hotel, dat begin 2024 na een koninklijke transformatie zijn deuren zal heropenen.

Er is veel buzz onder Disney-fans! Nieuwe beelden van het interieur van Disneyland Hotel werden onthuld tijdens het Destination D23 evenement georganiseerd door de Official Disney Fan Club in Florida. We nemen u mee op een tour door dit iconische Disneyland Paris hotel, dat in het eerste kwartaal van 2024 na een sprookjesachtige koninklijke transformatie zijn deuren zal heropenen.

Een prachtige lobby geïnspireerd op een koninklijke bibliotheek

Laten we de tour beginnen met de majestueuze lobby van Disneyland Hotel. Thomas Müller, een imagineer bij Walt Disney Imagineering Paris, leidt ons rond over de bouwplaats van wat binnenkort de ultieme introductie tot een verblijf in Mickey’s wereld zal worden. We staan met open mond te kijken naar de beelden van de lobby, rechtstreeks geïnspireerd op een gigantische koninklijke bibliotheek.

L'intérieur du Disneyland Hotel en image - Capture d'écran Disneyland Paris
Beelden van het interieur van het Disneyland Hotel – Screenshot Disneyland Parijs

De teams werken dag en nacht om alles op tijd klaar te hebben in 2024. We kunnen al de structuur zien van de monumentale kroonluchter die de ruimte zal verlichten. Het is moeilijk om je een mooiere uitnodiging tot reizen voor te stellen! Deze grandioze setting zal de toon zetten voor de buitengewone ervaring die de hotelgasten te wachten staat.

Het Royal Banquet restaurant: een feest voor de ogen

Een ander hoogtepunt in het vernieuwde Disneyland Hotel: het Royal Banquet restaurant. Het concept is zeer verleidelijk: het zal zijn als binnentreden in de ontvangstzaal van een echt paleis, om deel te nemen aan een weelderig koninklijk banket. De decoratie belooft adembenemend te worden, met vier aparte zalen. Elke zaal zal gewijd worden aan een ander facet van de Disney koninklijke familie.

L'intérieur du Disneyland Hotel en image - Capture d'écran Disneyland Paris
Beelden van het interieur van het Disneyland Hotel – Screenshot Disneyland Parijs

We kijken ernaar uit om deze nieuwe werelden te ontdekken, die klassiekers als The Princess and the Frog, Robin Hood en Keizer Kuzco centraal zullen stellen. Zelfs bijfiguren zullen hun eigen persoonlijke toets krijgen! Bijvoorbeeld kok Louis uit The Little Mermaid zal geëerd worden in de decoratie.

L'intérieur du Disneyland Hotel en image - Capture d'écran Disneyland Paris
Beelden van het interieur van het Disneyland Hotel – Screenshot Disneyland Parijs

Kortom, tussen de wandtapijten, verguldingen en prachtige schilderijen zullen onze smaakpapillen en ogen verwend worden. Het Royal Banquet zal hét Instagram-hotspots van het resort worden.

De rotonde verheerlijkt door een nieuw betoverend plafond

De rotonde van Disneyland Hotel ontbrak het al niet aan decoratie. Maar het zal nog meer grandeur krijgen met zijn volledig opnieuw beschilderde plafond, dat we voor het eerst konden bewonderen op Destination D23.

L'intérieur du Disneyland Hotel en image - Capture d'écran Disneyland Paris
Beelden van het interieur van het Disneyland Hotel – Screenshot Disneyland Parijs

Dit meesterwerk vat op zichzelf de sfeer en atmosfeer van het hotel samen. Het symboliseert de reis door culturen en tijd dat het concept van deze plek doortrekt. Het is moeilijk om je een meer betoverende decoratie voor te stellen om de magie van een verblijf in Disneyland Paris te vervolmaken.

Opening gepland voor begin 2024

De exacte openingsdatum voor het gerenoveerde Disneyland Hotel is nog niet officieel aangekondigd. Maar we weten nu al dat het in het eerste kwartaal van 2024 zal zijn, zoals aangekondigd door Disneyland Paris. Op 12 september gaan de reserveringen open en zal de langverwachte datum eindelijk onthuld worden!

L'intérieur du Disneyland Hotel en image - Capture d'écran Disneyland Paris
Beelden van het interieur van het Disneyland Hotel – Screenshot Disneyland Parijs

In de tussentijd genieten we van de beelden van de bouwplaats, die goed op schema lijkt te zitten. Alles wijst erop dat dit juweel van Disneyland Paris op tijd klaar zal zijn om ons begin 2024 te verwelkomen. Enkel vreugde in het verschiet!

We kunnen niet wachten om onze koffers neer te zetten in dit paleis in een nieuwe look voor een droomverblijf. En jullie, zullen jullie je overnachting in Disneyland Hotel boeken zodra de reserveringen openen? Laat het ons weten in de reacties!

Credit header afbeelding: ToutDisney montage

Geef een reactie