Disneyland Paris

Dit is hoe het land van Frozen eruit zal zien in Disneyland Parijs

De Imagineers van The Walt Disney Company hebben een nieuwe visuele weergave onthuld van het Frozen-gebied. Dit is wat we weten.

The Walt Disney Company begint langzaam de sluier op te lichten over de toekomstige uitbreiding van Walt Disney Studio. Het volgende gebied, dat al enkele maanden in aanbouw is, moet perfect passen naast het Pixar-gebied. De Imagineers, de creatieve geesten van Disney, presenteerden tijdens het DESTINATION D23-evenement de aankomende nieuwigheden van Disneyland Parijs, waaronder een nieuwe visuele weergave van het Frozen-gebied.

Schitterende verlichting voor het nieuwe gebied

Le nouveau land de la Reine des Neiges - Disneyland Paris
Le nouveau land de la Reine des Neiges – Disneyland Paris

Op het nieuwe schema dat Disney heeft vrijgegeven, is al te zien dat het gebied verlicht zal worden met vrij koude kleuren, voor een totale onderdompeling in de wereld van Arendelle. Rondom het meer bevindt zich een klein dorp met een klassieke uitstraling, en aan de achterkant zien we het kasteel van de koningin. Verder naar achteren is al de sneeuwberg te onderscheiden, die de toeschouwers nog meer in de magie zal onderdompelen.

Les travaux sont en cours ! - Disneyland Paris
Les travaux sont en cours ! – Disneyland Paris

Het nieuwe ontwerp straalt een gevoel van rust en zachtheid uit zodra de nacht valt. Het bouwproject, dat al aardig gevorderd is, zal doorgaan in september 2023. De rotsachtige delen van het gebied worden al gebeeldhouwd. Ook de bouw van het tafelbedieningsrestaurant is begonnen. Bovendien werken de ingenieurs van Disneyland in de Verenigde Staten momenteel aan de creatie van Audio-Animatronics, geanimeerde personages die tot leven zullen komen in de toekomstige belangrijkste attractie van het Frozen-gebied.

Er zijn ook andere nieuwtjes aangekondigd, waar we binnenkort meer over zullen vertellen bij Tout Disney!

Afbeeldingscredit: Montage Tout Disney

Geef een reactie