Disneyland Paris

Disneyland Paris kondigt twee nieuwe shows aan voor begin 2024

Disneyland Paris kondigt voor begin 2024 twee nieuwe shows aan, geïntegreerd in het seizoen “Disney Kleurensymfonie”, dat Disney technologie en magie combineert.

Beste Disney-fans, verheug je! Terwijl we dachten alle verrassingen van Disneyland Paris te kennen, kondigt het park twee sprankelende nieuwigheden aan om onze winters op te fleuren. Vanaf januari 2024 zal de Disney Kleurensymfonie de Parijse hemel verlichten en onze harten doen dansen op het ritme van haar tinten en melodieën.

Nooit eerder vertoonde shows bij Disneyland Paris, 2024

Geïnspireerd door het bekende Peter Pan-citaat “Droom je leven in kleur, dat is het geheim van geluk”, belooft de Disney Kleurensymfonie een buitengewone ontsnapping uit de winterse grauwheid. Het doel? Onze vroege jaren kleuren met een reeks nog nooit vertoonde ervaringen, geleidelijk gelanceerd, die een warme toets zullen brengen aan deze vaak koude, donkere maanden.

Een van de hoogtepunten van dit seizoen zal ongetwijfeld de hemelse parade zijn. Stel je een nachtelijke sequentie rond het iconische Kasteel voor, waar fonteinen, lichtjes, projecties en dronechoreografieën voorbij onze verbaasde ogen zullen trekken. Deze drones, sinds april 2022 de sterren van het resort, veroveren het luchtruim en onderdompelen ons in een sprookjesachtige sfeer, reminiscent aan enkele iconische Disneyland Paris-shows uit het verleden.

Disney ritmes, lichtjes en karakters in de kijker

Toute les nouveautés le symphonie Des couleurs à Disneyland Paris - Disneyland Paris
De symfonie van kleuren in Disneyland Parijs – Disneyland Parijs

Maar dat is niet alles! Februari 2024 brengt ons ook een opwindende muzikale show ter ere van Disney- en Pixar-animatie. Deze meermaals daags aan de voet van Doornroosjes Kasteel plaatsvindende voorstelling heeft reeds onze aandacht getrokken. Waarom? Omdat we onze favorieten terugzien: Mickey, Minnie, Donald, Daisy en Goofy. Maar ook, tot vreugde van de fans, nieuwe iconische figuren zoals De Leeuwenkoning’s Timon, Binnenstebuiten’s Blij en Encanto’s Mirabel. Een detail voor de meest nieuwsgierigen: Mirabel zal haar allereerste verschijning maken in een show in het Disneyland Park.We willen de feeërieke toets benadrukken die Tinkerbell aan dit evenement zal toevoegen. In februari zullen de paden van Main Street, U.S.A. getransformeerd worden. Dankzij Tinkerbell’s magie zal het park overspoeld worden met sterrenstof en transformeren van een ijzig universum naar een bloemrijk universum. Een echte reis voor de zintuigen!

Disney Kleurensymfonie: Save the Date!

  • Lanceerdatum: 8 januari 2024
  • Locatie: Disneyland Park
  • Hoogtepunten :
    • Nachtelijke parade rond het Kasteel: fonteinen, lichtjes, projecties en drones
    • Muzikale show vanaf februari: Disney- en Pixar-animatie aan de voet van Doornroosjes Kasteel
    • Metamorfose van Main Street, U.S.A.: betoverende versieringen en seizoenstransformatie dankzij Tinkerbell

We raden sterk aan deze data in je agenda te noteren en je ogen en hart voor te bereiden op magische momenten. De Disney Kleurensymfonie belooft hét must-see evenement te worden van begin 2024 in Disneyland Paris. Dus, tot dan?

Header afbeelding credit: Disneyland Paris

Geef een reactie