Disneyland Paris

Hoe werkt Pop Up Surprises, dit nieuwe voordeel voor de Disneyland Pass.

Op 1 september 2023 zal Disneyland Parijs Pop-Up Surprises lanceren, een exclusieve ervaring voor leden van het Disneyland Pass-programma, inclusief unieke ontmoetingen en ongeëvenaarde winkelervaringen.

Deze herfst verbaast Disneyland Parijs zijn bezoekers opnieuw met de opening van een nieuwe ruimte voor leden van het Disneyland Pass-programma en de houders van het oude Pass Annuel-aanbod. We dompelen je onder in de magische wereld van Pop-Up Surprises, een ongeziene ervaring die jong en oud belooft te betoveren. Disneyland Parijs heeft daarom gekozen om nieuwe informatie over dit verrassende voordeel te onthullen.

Pop-Up Surprises: een geheel nieuwe ervaring in Disneyland.

Vanaf 1 september 2023 kunnen houders van een Disneyland Pass (Bronze, Silver, Gold) en een Pass Annuel (Discovery, Magic Flex, Magic Plus en Infinity) genieten van de exclusiviteit van Pop-Up Surprises. Gelegen in de Disneyland Pass Corner, op de locatie van het voormalige Pass Annuel-kantoor, biedt deze ruimte unieke ontmoetingen met Disney-personages en ongeëvenaarde winkelervaringen, zonder extra abonnementskosten.

  • Ontmoetingen met Personages: Een tijdslot van vijftien minuten om zeldzame personages te ontmoeten.
Pop Up Surprise - Instagram Screenshot
Pop Up Surprise – Instagram Screenshot

Inschrijvingen en reserveringen.

Een van de zeldzame nieuwigheden van het nieuwe Disneyland Pass-aanbod is de aankondiging van Pop-Up Surprises. Deelname is gratis, maar vereist voorafgaande registratie op het gebruikelijke reserveringsplatform.

De eerste reeks Pop-Up Surprises: van 1 tot 24 september.

De eerste reeks Pop-Up Surprises biedt een onschatbare kans om een zeldzaam personage te ontmoeten in de magische omgeving van Disneyland Parijs. Een teaser video is onthuld voor deze eerste ontmoeting, zonder echter de identiteit van het personage prijs te geven. Speculatie is welig onder de fans!

  • Persoonlijke Foto’s: Camera’s en smartphones zijn toegestaan, maar er zal geen PhotoPass-fotograaf aanwezig zijn.
  • Tijdslots: Kies een kwartier dat bij u past

Pop-Up Surprises: een innovatie om Disneyland Pass te belonen.

Het toevoegen van Pop-Up Surprises aan het Disneyland Parijs-aanbod is een getuigenis van de toewijding van de Walt Disney Company aan haar meest loyale bezoekers. Leden van het Disneyland Pass-programma en houders van de oude Pass Annuel-aanbod worden beloond met deze unieke en onvergetelijke ervaring.

We moedigen u aan deze kans te grijpen, of u nu een reguliere bezoeker van Disneyland Parijs bent of een nieuw lid van het Disneyland Pass-programma. De Pop-Up Surprises-ervaring is een prachtige manier om de magie van Disney te vieren en een extra vleugje betovering toe te voegen aan uw bezoek.

Beeldkrediet header: Montage ToutDisney

Geef een reactie