Disneyland Paris

Ontdek de toegangsdagen en beperkingen van de Disneyland Pass 2023, de nieuwe Jaarpassen

Het nieuwe Disneyland Pass 2023 systeem, gelanceerd door Disneyland Parijs op 19 juli, biedt drie verschillende pakketten: Gold, Silver en Bronze. We geven details over de toegangsdagen en beperkingen van elke Pass.

Sinds de recente lancering van de Disneyland Passen, op 19 juli 2023, hebben Disneyland Parijs-fans nieuwe opties om de betovering van de parken te beleven. Deze passen, die verkrijgbaar zijn in drie categorieën, Bronze, Silver en Gold, bieden ongeëvenaarde flexibiliteit voor reguliere bezoekers.

Disneyland Pass Gold: Onbeperkte toegang

Bovenaan de lijst, de Disneyland Pass Gold is de hoofdkaart, met volledige toegang tot de Disneyland parken 365 dagen per jaar. We hebben deze informatie van Florian Mihu, die ze op de officiële website van Disneyland Parijs presenteerde. Geen restrictiedagen, onbeperkte toegang tot de parken… Een echte belofte van magie binnen handbereik het hele jaar door.

Disneyland Pass Silver: De Perfecte Balans

De Disneyland Pass Silver biedt toegang tot de parken voor een periode van 300 dagen per jaar. Met enkele beperkingen die gelden tijdens de week van 5 augustus, de herfstvakantie, de kerstvakantie en sommige weekenden in de lente. Dit is de perfecte keuze voor degenen die bezoekfrequentie en budgetflexibiliteit willen combineren.

Toegangsdagenkalender Disneyland Pass Silver - Tout Disney
Toegangsdagenkalender Disneyland Pass Silver – Tout Disney
Toegangsdagenkalender Disneyland Pass Silver - Tout Disney
Toegangsdagenkalender Disneyland Pass Silver – Tout Disney
Toegangsdagenkalender Disneyland Pass Silver - Tout Disney
Toegangsdagenkalender Disneyland Pass Silver – Tout Disney

Disneyland Pass Bronze: Magie tegen een Kleine Prijs

De Disneyland Pass Bronze is beperkt tot 170 toegangsdagen per jaar. De beperkingen omvatten de zomervakantie, de meeste weekenden, de herfstvakantie, de kerstvakantie, de wintervakantie, de maand april en de meeste feestdagen. Als u op zoek bent naar de meest betaalbare toegang tot de magie van Disney, is de Bronze Pass voor u gemaakt.

Toegangsdagenkalender Disneyland Pass Bronze-Tout Disney
Toegangsdagenkalender Disneyland Pass Bronze-Tout Disney
Toegangsdagenkalender Disneyland Pass Bronze-Tout Disney
Toegangsdagenkalender Disneyland Pass Bronze-Tout Disney
Toegangsdagenkalender Disneyland Pass Bronze-Tout Disney
Toegangsdagenkalender Disneyland Pass Bronze-Tout Disney

Reserveer uw Dag in Disneyland Parijs

Wat uw pas ook is, vergeet niet dat een voorafgaande reservering van uw bezoek op de gewenste datum nodig is om toegang te krijgen tot de Disney parken. U kunt tot drie data tegelijk reserveren. Geen zorgen, reserveren is altijd mogelijk zolang de parken niet vol zijn. Toon uw pas, digitaal op uw smartphone of fysiek, aan de Cast Members bij de ingang van het park om uw reservering te valideren.

Vergelijking van de Disneyland Passen: Gold, Silver en Bronze

Hier is een snelle vergelijking van de Disneyland Passen:

 • Disneyland Pass Gold
  • 365 toegangsdagen per jaar
  • Geen beperkingen
 • Disneyland Pass Silver
  • 300 toegangsdagen per jaar
  • Beperkingen: week van 5 augustus, herfstvakantie, kerstvakantie, en sommige lente weekenden
 • Disneyland Pass Bronze
  • 170 toegangsdagen per jaar
  • Beperkingen: zomervakantie, meeste weekenden, herfstvakantie, kerstvakantie, wintervakantie, maand april, en meeste feestdagen.

Dankzij deze nieuwe opties kan uw ervaring in Disneyland Parijs perfect worden aangepast aan uw voorkeuren en kalender.

De in 2023 geïntroduceerde Disneyland Passen brengen een ware revolutie voor de reguliere bezoekers van Disneyland Parijs. Ze garanderen een flexibelere toegang en zijn geschikt voor alle budgetten. Ongeacht uw voorkeur, Gold, Silver of Bronze, er is een Disneyland Pass die perfect bij uw behoeften en budget past. Nu is het aan ons om het Disney-avontuur te beleven als nooit tevoren.

Hoofdafbeeldingscredit : Tout Disney / Canva

Geef een reactie