Disneyland Paris

Hoe kan ik het Disneyland Hotel bezoeken zonder reservering?

Disneyland Hotel is het luxueuze vlaggenschip van Disneyland Parijs. Ontdek hoe je kunt genieten van de vorstelijke sfeer tijdens een bezoek zonder reservering.

Disneyland Hotel is het 5-sterrenhotel bij uitstek aan de poorten van Disneyland Park. Na de recente heropening na renovatie trekt dit koninklijke etablissement alle aandacht en enthousiasme. Gelukkig is Disneyland Hotel toegankelijk voor iedereen, zelfs zonder reservering, en dit sinds zaterdag 10 februari 2024. Een tijdelijk toegangssysteem is beschikbaar bij de ingang van het hotel om externe bezoekers de mogelijkheid te bieden om deze uitzonderlijke plek te ontdekken, terwijl de veiligheid en het optimale comfort van de bewoners worden gegarandeerd. Dit is officieel aangekondigd door Disneyland Parijs.

Gelukkig is Disneyland Hotel toegankelijk voor iedereen, zelfs zonder reservering! Een tijdelijk toegangssysteem is beschikbaar bij de ingang van het hotel om externe bezoekers de mogelijkheid te bieden om deze uitzonderlijke plek te ontdekken, terwijl de veiligheid en het optimale comfort van de bewoners worden gegarandeerd.

Parkeren en toegankelijkheid

De parkeergelegenheid van Disneyland Hotel is gereserveerd voor bewoners, bezoekers van buitenaf moeten parkeren in de omliggende parkeergarages.

Wat betreft de toegankelijkheid, Disneyland Hotel heeft kamers en faciliteiten die zijn aangepast voor mensen met een handicap of beperkte mobiliteit. Aarzel niet om dit aan te geven tijdens uw bezoek om een betere ontvangst te krijgen.

Vrije verkenning en rondleidingen

Eenmaal binnen in het hotel, kunt u vrij rondlopen in de lobby en de openbare ruimtes om het koninklijke universum te bewonderen. Rondleidingen met de Story Keepers, deskundige Cast Members, worden ook aangeboden tijdens de openingstijden van het hotel om alle geheimen te ontdekken.

Entertainment en winkels

Naast het prachtige decor biedt Disneyland Hotel entertainment voor alle leeftijden:

  • Optredens van de Royal Disney Troupe : Geïmproviseerde theaterscènes met mogelijke verschijningen van Disney-personages
  • Royal Encounters : Foto’s met Mickey, Minnie en andere personages in galakleding (op reservering, tegen betaling)
  • My Royal Dream : Verander in een prins of prinses voor kinderen van 4-12 jaar met kapsel, make-up en kostuums (tegen betaling, op reservering)
  • Royal Kids Club : Kinderopvang en activiteiten voor kinderen van 4 tot 11 jaar
  • Royal Collection Shop : Souvenirs en exclusieve producten van het hotel

Eten en ontspanning

Zelfs als u geen bewoner bent, kunt u stoppen bij Disneyland Hotel om:

  • Geniet van een verfijnde Afternoon Tea in de Fleur de Lys Bar
  • Geniet van een ontspannen moment in de Spa by Clarins (tegen betaling)
  • Proef de Franse en internationale specialiteiten van de restaurants die voor iedereen open zijn

U kunt ook een Maaltijd met de Personages reserveren, bijvoorbeeld in het Royal Banquet. Let op, de toegang tot bepaalde restaurants en lounges is echter voorbehouden aan hotelgasten.

Een koninklijke ervaring voor iedereen toegankelijk

Kortom, een bezoek aan het majestueuze Disneyland Hotel is heel goed mogelijk zonder reservering. U kunt hier een vorstelijke ervaring beleven tijdens een bezoek, een Maaltijd met de Disney-personages, of gewoon een heerlijke Tea Time!

Aarzel niet om van tevoren contact op te nemen met het hotel voor meer details over de toegangsvoorwaarden en de ervaringen die openstaan voor het grote publiek tijdens uw bezoek. En waarom niet binnenkort verblijven om volledig te genieten van het koninklijke universum?

Hoofdafbeelding credit: Disneyland Parijs