Disneyland Paris

Renovatie van de Flight Force-attractie in Disneyland: Wat vinden de fans ervan ?

Na de renovatie van de Flight Force-attractie in Disneyland Parijs hebben fans hun indrukken gedeeld, waarbij ze de verbeteringen en nog te perfectioneren aspecten benadrukken.

Na een reeks renovaties is de Flight Force-attractie in Disneyland Parijs onlangs heropend, en de eerste reacties van Disney-fans zijn positief. Volgens recente opmerkingen op sociale media, waaronder Facebook en Twitter, waarderen bezoekers de nieuwe meeslepende aspecten van de attractie.

Het schijnsel van witte micro-LED’s

Een opvallende toevoeging die door fans werd opgemerkt, zijn de witte micro-LED’s. Deze zijn zo geplaatst om een sterrenachtig effect te creëren, wat zorgt voor een vernieuwde helderheid en onderdompeling in de ruimte, volgens een opmerking op de Facebook-pagina van Disneylanders. De kosmische ervaring lijkt dus te zijn versterkt door deze technologische verbeteringen, waardoor de virtuele reis realistischer en boeiender wordt.

Voor veel parkliefhebbers heeft de herinrichting merkbare verbeteringen met zich meegebracht. Zoals benadrukt door @StoryThemeParks, hebben toevoegingen zoals sterren en twee nieuwe LED-gordijnen, hoewel door sommigen bekritiseerd, bijgedragen aan een verrijking van de algehele attractie-ervaring. Andere gebruikers, zoals @stucklogo, zijn van mening dat deze veranderingen, hoewel niet revolutionair, “de onderdompeling goed versterken”.

@stucklogo gaat zelfs zo ver te beweren dat Flight Force nu “een veel betere attractie is dan de Rock’n’Roller Coaster ooit was”, een vergelijking die getuigt van de positieve perceptie die sommigen van deze herinrichting hebben.

Verbeteringen, maar niet voldoende voor iedereen

Niettemin zijn niet alle beoordelingen even lovend. Zoals aangegeven door @StoryThemeParks en @Yosh_Toto, lijken sommige verwachtingen van de fans niet te zijn vervuld. De eerste merkt bijvoorbeeld op dat de toegevoegde LED-gordijnen niet overtuigend waren, terwijl de laatste het ontbreken van effecten in de looping van de attractie betreurt. Op dezelfde manier denkt @Moussclor1 dat de ervaring verbeterd kan worden door de stoelen en veiligheidsgordels van de attractie te veranderen.

@JNutterville vraagt zich ook af over het gebruik van de middelen die aan de herinrichting zijn toegewezen: “De looping was de scène die gevuld moest worden, en ze hebben niets gedaan… Past dit niet in het budget van 2 miljard?”

Bugs en misverstanden

Verschillende fans hebben problemen gemeld met technische problemen die sommige mediasystemen van de attractie zouden hebben uitgeschakeld. Zoals gemeld door @StoryThemeParks, ontbraken verschillende effecten, met name die met Captain Marvel en Iron Man, tijdens bepaalde ritten. Het bleek echter later dat dit een bug was die werd opgelost. Ondanks deze kritiek zien velen het potentieel in de gerenoveerde attractie. @StoryThemeParks suggereert dat het toevoegen van muziek, fysieke decors en meer aandacht voor de wachtrij Flight Force zou kunnen veranderen in een belangrijke attractie in het park.

Anderen, zoals @Yosh_Toto, hopen op toegevoegde muziek en verbetering van de looping voor de volgende update van de attractie. @DLPReport stelt voor om LED-lichteffecten toe te voegen om de indruk te wekken dat men door de ruimte reist.

Afbeelding credits: Disneyland Paris

Geef een reactie