Disneyland Paris

Een nieuwe Alice in Wonderland-show komt naar Disneyland Parijs in 2024

In de lente van 2024 zal een gloednieuwe Alice in Wonderland-show in premièregaan in het Walt Disney Studios Park van Disneyland Parijs, met een moderne interpretatie van de Disney-klassieker.

We zijn verheugd om met u deze frisse aankondiging van het Walt Disney Studios Park te delen: de lente van 2024 belooft betoverend te worden met de komst van een sprankelende show gebaseerd op de geanimeerde klassieker Alice in Wonderland. En voor de parkfans is er een verrassing! Deze show zal niet plaatsvinden in het Disneyland Park, maar in het Walt Disney Studios Park. Een intrigerende keuze die onze nieuwsgierigheid prikkelt.

Alice in Wonderland brengt haar show!

De Stunt Arena, deze emblematische locatie gelegen net achter de Marvel Avengers Campus, zal getransformeerd worden om Alice, de Hartenkoningin en al hun metgezellen te ontvangen. Met zo’n locatie kunnen we al een grandioze show verwachten, met een mix van acrobatie en diverse kunsten, misschien zelfs enkele stunts? We kijken vol ongeduld uit naar dit idee.

Disneyland Parijs belooft een originele interpretatie van het verhaal. Stel je voor: Alice die een nog excentriekere wereld verkent, een opstelling rijk aan kleuren en extravagantie, en dat alles in een opzwepende muzikale sfeer. Dat is het!

Interactie, de sleutel tot de show

Een van de bijzonderheden van deze show? Wij, de toeschouwers, worden uitgenodigd om deel te nemen aan het avontuur! Er wordt gefluisterd dat onze deelname zelfs de ontknoping van de show kan beïnvloeden. Zul jij dan meedoen om Alice te helpen deze vernieuwde Wonderland door te komen?

De eerste visuele sneak peek van de show onthulde een gigantisch podium. We spotten verschillende reusachtige kaarten – ja, u leest het goed – die als decor zullen dienen. Ze zullen iconische personages als Alice en de Hartenkoningin in de schijnwerpers zetten. En we zouden niet verbaasd zijn de Witte Konijn of de Grinning Cat hier en daar verspreid te zien in deze dichte, bloemrijke, plantaardige omgeving die het originele verhaal oproept.

Wat valt er te verwachten?

Voor de muziekliefhebbers belooft de soundtrack even meeslepend te worden. De cultklassiekers van deze grote klassieker worden waarschijnlijk opnieuw uitgevoerd, tot ons groot genoegen. Wat betreft de uitgevoerde kunsten, gaande van dans, zang, acrobatie en misschien zelfs enkele visuele kunsten, is onze eetlust als Disney-fan nu al aangescherpt.

Samengevat: een afspraak die u niet wilt missen

Dit evenement ziet eruit als een must voor Disney-fans. In de lente van 2024, bereid u voor om kopje-onder te gaan in het konijnenhol van het Witte Konijn. We raden u nu al aan om uw plaatsen te reserveren, want deze show belooft een van de hoogtepunten van het jaar in Disneyland Parijs te worden.

Dus, beste fans, we hebben één vraag: bent u klaar om Alice te volgen in dit adembenemende nieuwe avontuur in het Walt Disney Studios Park? Wij zijn er in ieder geval bij!

Geef een reactie